Scoutsweekends Paasvakantie

Beste ouders en leden,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen mogen de scoutsweekends in de Paasvakantie niet doorgaan.

Wij waren genoodzaakt om het verdict van de regering af te wachten voor we iets konden communiceren naar jullie over de weekends, vandaar dat we dit maar zo laat laten weten.

We kunnen wel meedelen dat we met de leiding volop bezig zijn met een alternatief uit te werken voor de weekends. We zullen namelijk in het weekend waar de scoutsweekends normaal gepland stonden 2 volle dagen activiteiten voorzien op ’t Chringhene!

Meer praktische informatie kunnen we jullie voorlopig nog niet geven, maar om een zicht te krijgen hoeveel bubbels we moeten voorzien dient er wel opnieuw ingeschreven te worden! Je kan je zowel voor 1 dag als voor alle twee de dagen inschrijven!

Wij hopen op jullie begrip voor deze late regeling.

Stevige Scoutslinker,

De enthousiaste Scoutsleiding