Nieuws

Dit jaar organiseren we terug een streekbierenkaarting. Iedereen is welkom op 19 en 20 november vanaf 18u. Er zullen kaartspellen en een assortiment van streekbieren verkrijgbaar zijn. Tot dan!

Het nieuwe scoutsjaar begint dit jaar op zaterdag 18 september. Na de activiteiten van de startdag kan je je inschrijven en scoutskleren passen. Tijdens de startdag kan er ook iets gedronken worden in de bar.

Beste ouders en sympathisanten!

We zijn weer uit de startblokken geschoten met deze editie van onze spaghettiavond! Een take-away-editie weliswaar.

Beste ouders en leden,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen mogen de scoutsweekends in de Paasvakantie niet doorgaan.

Dag ouders en sympathisanten,

Door de nieuwe coronamaatregelen dienen de kapoenen, welpen en jongverkenners zich steeds in te schrijven voor de zondagactiviteit.

De inschrijving gebeurt week per week.

Om onze jins dit jaar toch een onvergetelijk (buitenlands) kamp te laten beleven verkopen wij kerstbomen om de kas wat te spijzen!

In samenwerking met een brouwerij lieten we ons eigen streekbiertje maken genaamd Gamelle. Deze blonde tripel van 7,5% heef een lichte troebelheid en een mooie volle schuimkraag.

Beste ouders en sympathisanten,

Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht en dit zetten we opnieuw in met onze startdag op 19 september.

Subscribe to Nieuws