Beste ouders en sympathisanten!

We zijn weer uit de startblokken geschoten met deze editie van onze spaghettiavond! Een take-away-editie weliswaar.

Beste ouders en leden,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen mogen de scoutsweekends in de Paasvakantie niet doorgaan.

Dag ouders en sympathisanten,

Door de nieuwe coronamaatregelen dienen de kapoenen, welpen en jongverkenners zich steeds in te schrijven voor de zondagactiviteit.

De inschrijving gebeurt week per week.

Om onze jins dit jaar toch een onvergetelijk (buitenlands) kamp te laten beleven verkopen wij kerstbomen om de kas wat te spijzen!

In samenwerking met een brouwerij lieten we ons eigen streekbiertje maken genaamd Gamelle. Deze blonde tripel van 7,5% heef een lichte troebelheid en een mooie volle schuimkraag.

Beste ouders en sympathisanten,

Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht en dit zetten we opnieuw in met onze startdag op 19 september.

Subscribe to Nieuws