Spaghettiavond

file-page1

Beste scouters, ouders en sympathisanten

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij dit jaar opnieuw onze overheerlijke spaghettiavond. Kom allen smullen van een heerlijke portie spaghetti!

Voor 10 euro krijg je van ons een glaasje bubbels, en daarna spaghetti à volonté.

De kindjes krijgen voor 6 euro een glaasje met minder bubbels en daarna een lekkere portie spaghetti.

Er is ook super gezonde veggi saus!

Je hoort het, geen redens te vinden om thuis te blijven!

Reserven kan via het mailadres ‘spaghettiscoutsgits@gmail.com’, dan zullen jou kaarten aan de deur liggen.

LET OP!!! plaatsen beperkt tot en met 300 personen!!!! Wacht dus niet te lang met inschrijven.

BePrepared!

Een stevige scoutslinker